Albertslund Slagteren

Åbningstider - I dag: 8:00 - 17:30

Albertslund Slagteren

Stolte håndværkstraditioner siden 1967.


I 1967 åbnede dørene på Bygangen i Albertslund Centret for første gang til den slagterforretning, som stadig er i centret. Det var slagtermester K. Minor Møller, der startede slagterforretningen, hvorefter slagtermester Karl Johan overtog butikken i 1971. Karl Johan havde butikken i 25 år inden slagtermester Jan Larsen i 1996 overtog de stolte håndværksmæssige traditioner. Både Karl Johan og Jan Larsen har gennem årene vundet flere priser for butikkens fantastiske produkter – og det er selvfølgelig stadig de opskrifter, der bruges den dag i dag.

Et nyt kapitel starter i august 2021, hvor slagtermester Karin Petersen overtager butikken af Jan Larsen. De ansatte og Karin vil videreføre butikkens velkendte og smagfulde varesortiment, så kunderne også fremadrettet vil kunne opleve de sammen kvaliteter i smagsoplevelser og kundeservice som hidtil.

 Vi vælger vores leverandører med stor omhu og benytter kun seriøse leverandører, som kender til vores høje krav om kvalitet og dyreetik – derfor køber vi også fortrinsvis dansk kød.

Albertslund Slagteren ApS beskæftiger på alle områder i butikken kun veluddannet personale. Vores medarbejdere yder altid deres bedste for at give kunderne en god service og høje kvalitetsprodukter.

 Du er altid velkommen i butikken, hvis du har spørgsmål eller ønsker til både hverdag og fest.


0