Albertslund Slagteren

Åbningstider - I dag: 8:00 - 17:30

Kvalitet

Kvalitet

Hos Albertslund Slagteren ApS er det gode håndværk i højsædet. Alt vores pålæg er hjemmelavet fra bunden, og vi har en stor produktion af bl.a. spegepølser og grillpølser. Hos os er det vigtigt, at fagligheden er i orden. Vores slagtersvende gør alt for at finde lige netop det  stykke kød kunden efterspørger – alt i den bedste kvalitet, naturligvis. Det er faglig stolthed.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan derfor være sikker på, at vores varer altid er friske, og at dyrene har fået en ordentlig behandling.

Vore leverandører er valgt med stor omhu. Vi benytter kun seriøse leverandører, som kender til vore krav om høj kvalitet og ikke mindst dyreetik.

Vi køber dansk kødkvæg fra leverandører, hvorfra vi ved at dyrene har haft det godt, og som giver os mulighed for selv at udvælge de bedste dyr. Vi køber hele kødkroppe, og vi kan derfor tilbyde dig alle former for udskæringer efter ønske.

Kvalitet:
Vi fører kun dansk kvalitets kød, som leveres fra vores jyske leverandører og Vi tilskærer og tilbereder selv alle vores produkter. Lucullus grise og fritgående grise er en del af vores faste sortiment, Afhængig af sæsonen tilbyder vi nyrøgede kyllinger, friske danske lam, gæs m.v.

Røgvarer:
Da vi har eget røgeri, får du en anderledes oplevelse, når du køber vores bacon, hamburgerryg, skinker eller kyllinger – smag det og du er overbevist! Som før nævnt, producerer vi alt vores pålæg selv. Skønne krydrede rullepølser, saltkød, nakkestege, roastbeef, skinker og flæskestege.
Se iøvrigt vores faste tilbud på pålæg.

Mad ud af huset:

Vores buffeter, pølseborde, kolde borde, smørrebrød og grillarrangementer er en forkælelse til vores kunder. Hos os er det vigtigt, at Jeres arrangement bliver vellykket – i hvert fald hvad angår maden.

En stor del af vores produktion går ud af huset. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi har før haft selskaber på mere end 600 personer. Bestil direkte fra siden her. Er der specielle ønsker er det blot at ringe eller sende en e-mail. Det er muligt at sammensætte på kryds og tværs af menuerne.

Vi leverer gerne maden i vores transporter specielt indrettet til formålet.

0